Θα πρέπει πρώτος να σας ενημερώσω ότι αύριο καταθέτω εξώδικη δήλωση κατά του πολιτιστικού και αθλητικού Οργανισμού του δήμου μας με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών σας από κάποιον ατύχημα.

Από την περσινή χρονιά είχαμε συμφωνήσει ότι στο στάδιο των ΝΈΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΏΝ δεν θα γίνονται προπονήσεις στα αγωνίσματα του ακοντίου της σφύρας και του δίσκου.

Φέτος προφανώς με τις ευλογίες κάποιων μπορεί και υπαλλήλων αυτό δεν έγινε,δικαιολογία για το ότι προπονούνται στο ακόντιο ήταν ότι δεν ρίχνουν πάνω από 20 μέτρα, και ποιος λέει σε έναν γονιό ότι κάποιος έφηβος η έφηβη δεν ρίξει 30 η 40 μέτρα και χτυπήσει κάποιο παιδί.

Επίσης επειδή το γήπεδο δεν έχει προβολείς πολλές φορές η αντρική ομάδα του ΠΟΜ αναγκαζόταν να κάνει προπόνηση μαζί με την ομάδα στίβου (που τα μέλη της έχουν δελτία στην ομάδα του Κενταύρου όσοι αγωνίζονται) πολλές φορές μπάλες με μεγάλη ταχύτητα χτύπησαν παιδιά στο πρόσωπο.

Με την εξώδικη δήλωση ζητάμε ως ΠΟΜ η να φύγει η ομάδα από την ιστορική της έδρα η να ορίσει ως έδρα για την ομάδα του στίβου άλλο γήπεδο που δεν χρησιμοποιήτε στην περιοχή(Υπάρχουν 2) για την ασφάλεια των παιδιών και των άλλων αθλούμενων στο στάδιο.

Και κάτι άλλο ακόμα κάποιος θα πρέπει να πει στον προπονητή του στίβου ότι το στάδιο αυτό είναι περιουσία των ΜΟΥΔΑΝΙΏΝ που το πληρώνουμε και όχι του ίδιου που απειλεί ότι μπορεί ακόμα και να το γκρεμίσει και αυτός πληρώνεται.