ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΑΟΥΤ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟΨΙΛΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ…

ΠΑΡΑ το γεγονός ότι ο παίκτης Μιχαλούδης  που γρονθοκόπησε τον διαιτητή Αναστασόπουλο σε ματς του τοπικού πρωταθλήματος της Χαλκιδικής τιμωρήθηκε με 19 αγωνιστικές μέχρι σήμερα η Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής δεν έχει βγει δημόσια να καταδικάσει το θλιβερό αυτό περιστατικό βίας και να στηρίξει την διαιτησία ,που έχει περιέλθει σε απαξίωση.

Κι αυτό γιατί οι πινάκες αποψιλώθηκαν αφού σταμάτησαν από την στιγμή που δεν είναι αξιολογημένοι ένα σωρό έμπειροι διαιτητές όπως είναι ο Κελάζογλου Δραγάτης Σημαιάκης Σερέτης, Πασσαλής, Γρεβένης και πλέον η Χαλκιδική δεν Έχει έμπειρους διαιτητές να βγάλει το πρωτάθλημα. κάθε σκ 4-5 ομάδες βγάζουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και υπάρχει κλίμα απαξίωσης Για την χαλκιδικιώτικη διαιτησία.

Το περιστατικό έφερε και την  οριστική διακοπή από το πρώτο μέρος και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της Νικήτης οδηγήθηκε η αναμέτρηση με τον τοπικό Φοίνικα και τη Θύελλα Μεταγγιτσίου.

 Ο ρέφερι της αναμέτρησης, κος Αναστασόπουλος, υπέδειξε ένα πλάγιο υπέρ των γηπεδούχων στο 25′ στο οποίο δεν συμφώνησαν οι του Μεταγγιτσίου με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έντονα στο διαιτητή και τον τελευταίο να δείχνει τη κίτρινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας δεν το δέχθηκε και πιάνοντας τον νεαρό διαιτητή από το λαιμό αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανελέητα. Κι όλα αυτά για ένα πλάγιο…μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών… Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο χωρίς να μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

 Μετά την οριστική διακοπή, καθώς τόσο ο διαιτητής που είχε αφόρητη ζάλη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, όσο και οι βοηθοί δεν ήταν σε θέση να συνεχίσουν το παιχνίδι, συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνα που έχουν καταγραφεί τα πάντα και οι αρμόδιοι θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Μάλιστα ο νεαρός παίκτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρου και δόθηκε δικάσιμος για τα κτυπήματα που δέχτηκε ο διαιτητής Αναστασόπουλος που είχε βοηθούς τους  Παυλούδη και Χατζηδημητρίου…

Πηγή Δημοσίευσης: http://www.diaititis.gr