Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα,  ο μαέστρος της ανόδου, ο ενορχηστρωτής του Χολομών ήρθε η ώρα να πει αντίο.

Όταν ήρθε στην ομάδα πριν από τρία χρόνια, είχε να διαχειριστεί ένα σύνολο από παιδιά. Τα παιδιά μεγάλωσαν και έγιναν άντρες. Και ανέβηκαν στην Α’ χάρη στην επιμονή και υπομονή αυτού του ανθρώπου.

Ο πρώην, πλέον, προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Τσαλδάρης, έστειλε το μήνυμά του για τα τρία χρόνια παρουσίας στον Χολομών αλλά και την επιτυχία της ανόδου.

Αναλυτικά:

«Το ταξίδι τελείωσε. Ο κύκλος έκλεισε. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη και η χαρά μου ακόμη μεγαλύτερη για την επιτυχία του Χολομωντα Ρ.Π.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους κατοίκους των δύο χωριών για την αγάπη μου έδειξαν, έγινα ένας από αυτούς. Να ευχαριστήσω το συμβούλιο της ομάδας που με επέλεξε και με εμπιστεύτηκε να προπόνησω την νεολαία των χωριών τους. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μαζί περάσαμε λύπες και χαρές αλλά στο τέλος με έκαναν πολύ περήφανο.

Εύχομαι να τα καταφέρουν και στα νέα μονοπάτια που θα βρεθούν και να μην ξεχάσουν ποτέ αυτό που προσπαθούσα να τους μάθω, να προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν. Και πάλι σας ευχαριστώ.»

πηγή.  http://cholomonrp.simplesite.com