…Κύριοι της Αφύτου όπως τονίσαμε και χθες όλη η Χαλκιδική γνωρίζει τη φήμη σας και την συμπεριφορά των ανθρώπων σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Παρόλα αυτα μετά από πολλές προτροπές και επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις από τον πρόεδρο σας κύριο Παπαβασιλείου, δεχτήκαμε να σβήσουμε το τελευταίο μέρος της ανάρτησης το οποίο αναφερόταν στην φήμη σας, με σκοπό να δείξουμε καλή θέληση και να ρίξουμε τους τόνους.
Αλλά εσείς…. κύριοι της Αφυτου έχετε ξεπεράσει κάθε προσδοκία και συνεχίζεται να μοιράζεται γέλιο σε όλη τη Χαλκιδική…. αναφέρατε την ομάδα μας ως μισθοφορική…Ναι ανέφεραν την ομάδα μας ως μισθοφορική…Ναι Αυτοί που το μπατζετ τους ξεπερνούσε τις 80.000€ όταν κυνηγούσαν τον στόχο της Δ’ εθνικής. Όμως τα χρόνια πέρασαν οι καιροί άλλαξαν και είναι δύσκολο να βλέπεις μια νεοφώτιστη ομάδα όπως η Ολυνθος και περσινή φιναλίστ του κυπέλλου, να βασίζεται σε 7-8 παιδιά από το χωριό και σε μερικές μεταγραφές και να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και μέσα στο στόχο των μπαράζ. Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα σου και οι φίλαθλοι της Ολύνθου να είναι ίσοι αν όχι περισσότεροι απ τους δικούς σας φιλάθλους.
Δείτε καμία αναμνηστική φωτογραφία απ τα χρόνια της Δ’ να νιώσετε καλύτερα και αφήστε την ομάδα μας να χαράξει την πορεία της.
Όσον αφορά την διαιτησία θα χρειαστούμε εκατονταδες λεξεις για να περιγράψουμε τα χθεσινά αίσχη για αυτό θα αναφέρουμε σε μια και μόνο φάση, Στη φάση όπου ο ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Παπάς έσπασε την κλείδα του δεν του δόθηκε ούτε καν φάουλ.
Και να κλείσουμε με το πιο αστείο από όλα όσα περιλάμβανε η ανακοίνωση της Αφυτου, και έχει να κάνει με τις Ανακοινώσεις της ομαδας μας όταν έχουμε άτυχη αποτελέσματα. Οι ανακοινώσεις φέτος ήταν μόνο 2 στα ματς με Τρίγλια και Καλλικράτεια και αφορούσε αποκλείστηκα και μόνο την διαιτησία αν εξαιρέσουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό στην Καλλικράτεια με την επίθεση του Φροντιστή τους σε ένα παίκτη μας. Όσο για τις δικές σας ανακοινώσεις ο αριθμός τους είναι σίγουρα διψήφιος.
Κάποια πράγματα έπρεπε να μπουν στην θέση τους και έτσι αναγκαστήκαμε να πέσουμε στο επίπεδο σας και να σας απαντήσουμε, αυτή είναι σίγουρα η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας, καλή συνέχεια στο ρεσιτάλ τον ανακοινώσεων.