Οι διοικήσεις των δυο ομάδων, με τη συνοδεία παικτών της Νίκης, της Ελπίδας και της Ακαδημίας, επισκέφθηκαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και μετέφεραν, στα ίδια και στους γονείς τους, την αμέριστη στήριξη και αγάπη τους!

Από το φιλικό που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους δυο αδερφικούς Συλλόγους, την περίοδο των Χριστουγέννων, προέκυψε ένα ποσό που παραδόθηκε ως ενίσχυση του Σχολείου και των δράσεών του.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας ότι μπορούμε και πόσω μάλλον σε παιδιά του τόπου, με σκοπό να κάνουμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Στηρίζουμε το πρωτοπόρο, σε δράσεις, Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου, τον Διευθυντή κ.Μπρουτζά και όλο το προσωπικό που το απαρτίζει.

Ένα Σχολείο διαμάντι, με διαμαντάκια παιδιά, με εξαιρετικές δυνατότητες!

Ένα Σχολείο δραστήριο, που λειτουργεί χωρίς παρωπίδες και αναζητά την καθημερινή εξέλιξη των παιδιών, μέσα από δοκιμασμένες αλλά και πρωτοποριακές τεχνικές.

Ένα Σχολείο που μας έχει αφοσιωμένους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια για μια πιο ισόνομη κοινωνία, με δικαίωμα στην ισοπολιτεία και την ισηγορία, όπου τα ειδικά σχολεία αποτελούν επιλογή κι όχι ανάγκη!

iΠάμε όλοι ΜΑΖΙ για τα μικρά μας διαμαντάκια!