«Η Ελπίς για δεύτερο σερί ματς γνώρισε την ήττα στα τελευταία λεπτά πληρώνοντας δικά της λάθη αλλά και την αδυναμία της να έχει μεγάλο μπάτζετ προπονητή φίρμα και παίκτες βεντέτες…. Μόνο αυτές τις ομάδες σέβονται οι διαιτητές και η Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής. Τις ομάδες που είναι τίμιες, «φτωχές» και προσπαθούν να αντεπεξέλθουν με τεράστιο κόπο σε όλες τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που έχουν μπει για την απλή συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δεν τις υπολογίζουν και τις υποτιμούν. Τι θέλετε κύριοι ομάδες πυροτεχνήματα με τεράστιο μπάτζετ 20 μεταγραφές και προπονητές ονόματα; Αυτό θέλετε να χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο του νομού μας…τα πολλά λεφτά;να είμαστε η Κίνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου; Είναι δυνατόν άνθρωπος της ΕΠΣ να μας λέει που θέλετε να πάτε έτσι; αφού δεν κάνατε μεταγραφές; Αυτό είναι δηλαδή το κριτήριο σας οι μεταγραφές και το μπάτζετ των ομάδων; Απαιτείτε από τις ομάδες γιατρούς, διασώστες,πτυχία, ασφάλεια, πάγκους παρατηρητή, αμοιβή για τον παρατηρητή, τμήματα υποδομής. προδιαγραφές γηπέδων, έχετε 5 ευρώ παραπάνω από όλους τους νομούς το κόστος μεταγραφής ή έκδοσης δελτίου(για να κατέβει μια ομάδα στο πρωτάθλημα Κ16 π.χ. με 15 παιδιά για να βγάλει δελτίο σε όλα χρειάζονται 300 ευρώ…) μόνο απαιτείται αλλά από την πλευρά σας στο μοναδικό που πρέπει να προσφέρετε στις ομάδες τα έχετε κάνει θάλασσα…

Η διαιτησία είναι μεγάλο πρόβλημα και δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία ο μικρός αριθμός διαιτητών. Πλέον έχετε συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην διοίκηση για να παρουσιάσετε κάποια βελτίωση στο συγκεκριμένο θέμα…αντί για βελτίωση η κατάσταση χειροτέρευσε.

Η μαζική αποχώρηση των αξιολογημένων διαιτητών έχει βάλει βόμβα στα πρωταθλήματα του νομού μας, βρείτε λύση αλλιώς η κατάσταση θα ξεφύγει. Με όλο τον σεβασμό στην κυρία Σιώνη (που ήταν στο χτεσινό ματς με τον Π.Ο.Μ.) δεν έχει ακόμα τα προσόντα να διευθύνει αγώνες τέτοιας έντασης και επιπέδου και δυστυχώς δεν είναι η μόνη που κάθε εβδομάδα καλείται να βγάλει εις πέρας μια αποστολή που είναι φανερά πάνω από τις δυνατότητες που έχει. Το ξέρετε πολύ καλά και το παραδέχεστε ότι δεν υπάρχουν καλοί διαιτητές, το λέτε από την πρώτη στιγμή που μπήκατε στα ηνία της Ένωσης ως δικαιολογία για τα λάθη που γίνονται, πλέον όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.»

ME EKTIMΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ