Πριν από εξι μήνες, μια ομάδα ανθρώπων, αναλάβαμε το δύσκολο έργο να φέρουμε τον ΠΟΜ ξανά στην κορυφή.
Η μεγαλύτερη ομάδα της Χαλκιδικής είχε περιέλθει σε τέλμα, κι αυτό που χρειάζονταν ήταν ένα ηλεκτροσόκ για να συνέλθει. Μαζί με τους συνεργάτες μου, πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, κι έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΟΜ επέστρεψε σε ρόλο πρωταγωνιστή, κάνοντας αυτό που η ίδια του η ιστορία του επιβάλλει: πρωταθλητισμό !!!

Εκτός του αγωνιστικού, η ομάδα έγινε ξανά ελκυστική στην αγορά και την κοινωνία της περιοχής, θυμίζοντας σε όλους το μεγαλείο του σωματείου. Να τονίσω εδώ πως ένα προσωπικό στοίχημα που είχαμε βάλει με τους συνεργάτες μου ήταν να επιστρέψει η ακαδημία του ΠΟΜ στα χέρια μας, στα χέρια των δικών μας παιδιών, που δουλεύουν ασταμάτητα με μόνο γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας, πράγμα το οποίο καταφέραμε, και είναι ίσως η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον μας …
Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι όσο κοντά θα ήθελα και όσο κοντά θα έπρεπε στην ομάδα η ηγεσία της.

Έτσι, βρίσκομαι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου, ανοίγοντας το δρόμο για ανθρώπους που έχουν τον χρόνο να ασχοληθουν με το σωματείο: Επιχειρηματίες, παράγοντες, η τοπική αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος Προποντίδας, όλοι πρεπει να σταθούν, και θα σταθούν, ειμαι σίγουρος, δίπλα στην ομάδα αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο ΠΟΜ επέστρέψε !!!
Από τη δική μου τη μεριά, έχω να δηλώσω ότι θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα, όσο ο χρόνος μου, και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, το επιτρέπουν.
Αισθανομαι υπερήφανος που υπηρέτησα την ιδέα του ΠΟΜ από το πόστο του προέδρου, για όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαριστώ όλους μου του συνεργάτες, όλα τα παιδιά που βάλανε το συμφέρον της ομάδας πάνω από το προσωπικό τους, όλους εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους δουλέψαμε τόσο σκληρά αυτούς τους μήνες, για να επαναφέρουμε τον ΠΟΜ στην κορυφή.
Τα δύσκολα πέρασαν.
Τώρα χρειάζεται συσπείρωση.

Με εκτίμηση, Δημητριάδης Ιωάννης.