Άσχημη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους η δήλωση του εκλεκτού του Βαγγέλη Γραμμένου.

Με μια απίστευτη δήλωση του από το βήμα της ετήσιας εκδήλωσης ο μη εκλεγμένος….  πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης έστειλε μήνυμα στην νεολαία της Μακεδονίας ,να σταματήσουμε να λέμε πως είμαστε Χριστιανοί !!!!

Αναφερόμενος στην διαφορετικότητα των ανθρώπων τόνισε μεταξύ άλλων πως όλοι μαζί πρέπει να αντισταθούμε στις προκλήσεις και να παλέψουμε όλοι μαζί όπως και οι δράσεις της Ε.Ε. κατά των διακρίσεων.

Να σταματήσουμε να αποκαλούμε τον εαυτό μας Ινδό, Μουσουλμάνο, Χριστιανό γιατί αυτός ο διαχωρισμός γεννά βία !

Η αίθουσα αν και αρχικά δεν συνέλαβε την τοποθέτηση ,στην συνέχεια έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη με την πρωτοφανή αυτή δήλωση που ασφαλώς και συμμερίζεται τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής του.

Για εμάς βέβαια τίποτα δεν είναι παράξενο καθώς έχουμε δει το ΝΑΙ στο Σύνταγμα να γίνεται ΟΧΙ, τα θρησκευτικά σιγά σιγά να αποβάλλονται από τα σχολεία και την Μακεδονία να προσπαθούν να την κάνουν Σκόπια…

Όμως θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν αυτή που ούτε καν μπήκε στον κόπο να κάνει ένα κάλεσμα και να βγάλει μια ανακοίνωση για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία…., οπότε με την σημερινή τοποθέτηση του μη εκλεγμένου ολοκληρώθηκε το παζλ.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει…

Δείτε το Βίντεο…

πηγή. http://pamebala.gr