Δυνατό τεστ έγινε στη Χαλκιδική, με πρόβα πρωταθλήματος για τους φιλόδοξους και ενισχυμένους, Άρη Παλαιοχωρίου και Βέροια, οι οποίοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36´ με σουτ του Ηλία Ιγνατίδη σε σέντρα του Κωτάκη, ενώ στο 48´ ισοφάρισε για τους “Ροσομπλού” ο Γιώργος Σκαθαρούδης, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αποστολά (ο έμπειρος μεσοεπιθετικός “ανέβασε” τους φιλοξενούμενους, με την είσοδό του στο δεύτερο μέρος).

Για τους “κιτρινόμαυρους” δεν έπαιξαν οι Σιμόνι, Γκαγκάνης, Στόικος, Μουστάκας, Λαγόντζος, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Κωτάκης (20´), Ιγνατίδης (43´, 84´), Χαρίσης (12´, 20´), Αποστολάς, και Κεφαλάς.

Το επόμενο τεστ για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά θα δοθεί το Σάββατο, εκτός έδρας με τον Άρη Κασσανδρείας.

Για τη “Βασίλισσα” του Βορρά έλειψαν οι Κανούλας, Κοντογουλίδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Πατσιαβούρας, ενώ απείλησαν οι Μπλέτσας (1´), Βεργώνης (21´, 54´), Παπουτσίδης (61´).

Συνθέσεις Ομάδων…

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Κεφαλάς, Δημητρακόπουλος, Κωτάκης, Ταϊρης, Χαρίσης, Ιγνατίδης. Έπαιξαν και οι Γιώτας, Μάνιος, Σκέμπι, Ντόμπρος, Αλωπούδης, Κυπαρισσάς, Παραστατίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Μουχάλης, Τσουλχάι, Μαραγκός, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ζυγκερίδης, Κυριακίδης, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι Μυλωνάς, Σκαθαρούδης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μισαηλίδης, Τρούπκος, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης.

Πηγή Δημοσίευσης:  http://arenafm.gr