Ο Κωνσταντίνος Υπεύθυνος Ακαδημιών!

Η διοίκηση του Ανθεμούντα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάθεση της οργάνωσης των ακαδημιών της στον Κωνσταντίνο Σουάνη,ο οποίος είναι πλέον κάτοχος διπλώματος Uefa C,ενώ αναλαμβάνει και ως προπονητής τα τμήματα under 16,under 14 και under 8!

Οι απαιτήσεις;Πολλές!Έχουν μάλιστα δημιουργηθεί από την αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας!Ο λόγος;Το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει ελέω του αδερφού του,Δημήτρη,ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει διαπρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με αποκορύφωμα την εξαιρετική του παρουσία στη Superleague με την Ξάνθη!

Το έργο του;Δύσκολο!Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία ομάδας που θα στηρίζεται στους δικούς της ποδοσφαιριστές!Έτσι,έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο κεφάλαιο των ακαδημιών!

Όλα αυτά βέβαια λειτουργούν ως κίνητρα για τον ίδιο!Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο,για το χωριό,για τα παιδιά και οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει είναι λόγοι που οδήγησαν τη διοίκηση σε αυτή την επιλογή!

Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να ….δείξει στους μικρούς ποδοσφαιριστές το δρόμο της επιτυχίας!

Ο δρόμος μακρυς,το στοίχημα μεγάλο και ο χρόνος θα αποφανθεί εάν θα κερδηθεί ή όχι!Ωστόσο,αυτό που μετράει είναι ο συνεχής αγώνας για την πραγμάτωσή του!

Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε!