Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή 21/4 στις 14:00 η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, παρά την αντίθεση των ερυθρολεύκων που ζητούσαν τη σημερινή εκδίκαση ώστε να μη μπορεί ο ΠΑΟΚ να καλέσει μάρτυρες.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης νομιμοποιήθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ να παρέμβει στην διαδικασία. Οι εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν, εξάλλου, αυτοί που ζήτησαν την αναβολή είτε για αργότερα σήμερα είτε για αύριο ώστε να έχει συμπληρωθεί το 24ωρο που απαιτείται για να είναι εμπρόθεσμη η παρέμβαση.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων», που εκπροσωπήθηκαν από το δικηγόρο Αργύρη Λίβα, αλλά και τους Γιάννη Βρέντζο, Σάββα Θεοδωρίδη και Κώστα Καραπαπά, έκανε ό,τι μπορούσε για να μην αναβληθεί η εκδίκαση και να μην έχει το δικαίωμα παρέμβασης ο «Δικέφαλος του Βορρά».

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση» ανέφερε αρχικά ο κ. Λίβας.

«Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο» απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, προτού το δικαστήριο αποφασίσει να κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

«Aισθανόμαστε παραπονούμενοι. Κρατάτε τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία και εμάς μας χτυπάνε από παντού» σημείωσε ο Αργύρης Λίβας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, ζήτησε να κληθεί ο β’ παρατηρητής του αγώνα στο «Καραϊσκάκης», κ. Περικλής Λασκαράκης. «Έχουμε ζητήσει να παραστούν όλοι οι παρατηρητές, αλλά και μάρτυρες από την πλευρά της ΑΕΚ» τόνισε σχετικά ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Το δικαστήριο δεν απάντησε καθώς είχε λήξει τη συνεδρίαση. Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημειώνεται πως η αναβολή ήταν αυτονόητη, αρκεί ο χρόνος μέχρι αύριο να χρησιμοποιηθεί για το αυτονόητο το οποίο είναι να κληθούν οι μάρτυρες.