Όσο οι πληροφορίες φέρνουν κοντά την περίπτωση ανόδου της Δόξας στην δεύτερη κατηγορία, έστω και μέσα από την διαδικασία των αγώνων μπαράζ, τόσο εντείνονται οι κινήσεις ενίσχυσης στην δραμινή ομάδα.

Με προσωπικές ενέργειες ο μεγαλοχορηγός της Δόξας Γιάννης Μπύρος έκλεισε το θέμα του Βασίλη Βιτλή και ο νεαρός Χαλκιδικιώτης αμυντικός θα ανήκει για μία ακόμη χρονιά στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών».

Μια πολύ σημαντική κίνηση και αναμφισβήτητα επιτυχία για το πλάνο της ομάδας καθώς ο νεαρός αμυντικός φάνηκε να απομακρύνεται από την ομάδα και η περίπτωση της απουσίας του θα ήταν σίγουρα ένα πλήγμα.

Ο Βιτλής έχει δώσει σαφέστατα δείγματα για την αξία του και αυτός ήταν ο λόγος που δέχθηκε τα κελεύσματα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Ωστόσο αφού χάλασε η περίπτωση του Λεβαδειακού και δεν προχώρησε με τον ΟΦΗ, μια καλή πρόταση ήρθε από την Καλαμαριά και μια κατάληξη του παίκτη στον συγκεκριμένο προορισμό θα δημιουργούσε, το λιγότερο, αρκετή απογοήτευση και θα έκανε την απώλεια ακόμη πιο επώδυνη.

Ένας ακόμη λόγος που οδήγησε τον Γιάννη Μπύρο να προχωρήσει στο κλείσιμο της παραμονής στην ομάδα ενός πολύ καλού παίκτη που στο τελευταίο πρωτάθλημα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της, αν όχι ο κορυφαίος και σίγουρα πολύ αγαπητός στους δραμινούς φιλάθλους .

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή η Δόξα ήταν η πρώτη προτεραιότητα. Είχα προτάσεις και για να λέμε την αλήθεια με ενδιέφερε πάνω από όλα να παίξω σε πιο μεγάλη κατηγορία. Στην πρώτη ή έστω στην δεύτερη. Από την ώρα που ο πρόεδρος  με κάλεσε και μου μίλησε, με όσα μου είπε με κάλυψε απόλυτα. Συνεχίζουμε με ένα στόχο. Να ανεβάσουμε την ομάδα. Ακόμη και μέσα από μπαράζ θα είμαστε οι καλύτεροι και θα πετύχουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε στην SportDrama.gr, αργά το απόγευμα και μετά την συνάντηση με τον μεγαλοχορηγό ο Βασίλης Βιτλής, που τώρα πλέον θα αποτελεί ένα ακόμη δυνατό εργαλείο στην αμυντική διάταξη της ομάδας και του Άγγελου Διγκόζη.

Ο Βιτλής θα πάει το πρωί στην Θεσσαλονίκη για να περάσει εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα επιστρέψει στην Δράμα για να ακολουθήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

-Στην Δράμα βρίσκεται από προχθές και έκανε ήδη προπόνηση με την νέα ομάδα του ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης από την ΑΕ Καραϊσκάκης  καθυστέρησε να ενσωματωθεί γιατί υποβλήθηκε σε μια μικροεπέμβαση στο νύχι του ποδιού.

πηγή. sportdrama.gr