Το γλέντησαν δεόντως στην Τρίγλια για την άνοδο της ομάδας στη Football League.

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση αντάξια της μεγάλης φετινής επιτυχίας γιόρτασε η Τρίγλια την άνοδο στη Football League και την είσοδό της στην ελίτ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της Τρίγλιας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη γιορτή με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό, επιφυλάσσοντας, παράλληλα, και ένα θερμό χειροκρότημα στους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, των μεγάλων, δηλαδή, πρωταγωνιστών της ανόδου.

Παράλληλα, συλλεκτικά μπλουζάκια της ανόδου αλλά και μπάλες υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε μικρά παιδάκια.

Στα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο ισχυρός άνδρας της Τρίγλιας και βασικός χρηματοδότης Στράτος Ευγενίου, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την μεγάλη φετινή επιτυχία και ευχαριστώντας τους για την εργατικότητά τους και την προσήλωση στα καθήκοντά τους.

Το «παρών», εκτός του ισχυρού άνδρα Στράτου Ευγενίου, έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, οι κ.κ. Μήτσου, Σγουρής, Στεφανίδης, Παναγούλας, Καρπούζας, Καπετάνος, Κακαρίκας, άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης καθώς και τοπικοί πολιτικοί παράγοντες.

ΦΩΤΟ: Μαρία Αρχοντοπούλου

Πηγή δημοσίευσης: http://www.metrosport.gr/