Επιπλέον στοιχεία που φέρνουν ολοένα και περισσότερο τον Ολυμπιακό μπροστά σε τεράστιο κίνδυνο αποκαλύπτονται από την έκθεση της ΔΕΑΒ. Το μόνο ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης που παρουσίασε εξ αρχής τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση αποκαλύπτει τι αναφέρει.

Στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη η έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ για επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ειδικότερα μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Η έκθεση εκτείνεται σε δύο σελίδες, είναι επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό και αναφέρει όλα όσα περιλαμβάνονται στην έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και ατόμων που χωρίς να έχουν καμία αρμοδιότητα για να βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία παράγραφος της έκθεσης της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας στην οποία αναφέρεται ότι τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στον προθάλαμο του Καραϊσκάκη αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ μπορούν να αναζητηθούν μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο χώρο.

Τέλος αναφέρεται ότι απαγορεύτηκε στον δεύτερο παρατηρητή αγώνα της ΕΠΟ, Π. Λασκαράκη να πάει κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στα αποδυτήρια των διαιτητών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ του αξιωματούχου και αγνώστων ατόμων που του απαγόρευσαν την είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το κατηγορητήριο ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υψηλό πρόστιμο, τιμωρία της έδρας του και αφαίρεση έξι βαθμών.