Στην… ατζέντα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, εκτός από το ρόστερ, τη νέα ΠΑΕ, το βοηθητικό, την εκκαθάριση και τη στελέχωση της Κ20 είναι και το ενδεχόμενο εμπλουτισμού του επιτελείου με νέα πρόσωπα. 

Στα υπόψη παραμένει ο παλαίμαχος Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης, που ίσως έχει συνάντηση προσεχώς με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Ο «Πάρμα» στα 38 του δείχνει έτοιμος να σταματήσει το ποδόσφαιρο, παίζοντας πέρυσι το δεύτερο εξάμηνο στην Τρίγλια (τοπικό Χαλκιδικής), αν στη συνάντηση με τους «ροσονέρι» συμφωνηθεί να γυρίσει στην οικογένεια της ομάδας και να αξιοποιηθεί με πόστο, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος του.

Ο Παρμαξίδης είχε συζήτηση να αναλάβει από πέρυσι κάποιο αξίωμα στον Απόλλωνα, ενώ εκτός από το οικείο περιβάλλον (έπαιξε σε όλες τις εθνικές κατηγορίες με τους «Πόντιους»), είναι κουμπάρος με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αβραάμ Περσίδη και διατηρεί καλές σχέσεις με τον Καλαϊτζίδη, από τη διετή συνεργασία τους στη Βέροια. Ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης ακόμα έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Μακεδονικό Λητής και Αστραπή Μεσαίου (συμπαίκτης με τον Κώστα Γεωργιάδη).

 Πηγή: Arena Press