παρελθον από την Τρίγλια ο καραμπετάκης

Οριστικό: Ο Νέος προπονητής της Τρίγλιας, θα είναι ο Νίκος Καραμπετάκης όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα της Τρίγλιας στην επίσημη σελίδα της, στο Facebook…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τρίγλιας, για τον νέο της προπονητή Νίκο Καραμπετάκη…

Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Νίκο Καραμπετακη !!
Ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Α. Ε. Πιερέων, ομάδα Δ Εθνικήςτου Νόμου Καβάλας.

Στην συνέχεια εργάστηκε κατά σειρά : σε Άρη Ακροποτάμου, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γ Εθνική, Νέστο Χρυσούπολης, με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ Εθνική, αλλά και Κύπελλο της Ε. Π. Σ. Καβάλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, Super Cup.!

Επόμενος σταθμός του ήταν ο Ηρακλής, ως βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου για δύο χρόνια, πρώτα στην Football League και μετά στην Super League.

Στην συνέχεια, πάλι ως πρώτος προπονητής, ακολούθησε η Δόξα Δράμας στην Γ Εθνική και ο Αγροτικός Αστέρας στην Football League.

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο συνεργάστηκαν και πάλι στον Ο. Φ. Η στον πάγκο του οποίου κάθισε και ως πρώτος προπονητής σε τέσσερα παιχνίδια της Super League, ενώ ήταν και συνεργάτης του Χάιμε Βέρα στην συνέχεια.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League κάθισε στον πάγκο του Ιάλυσου Ρόδου.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στην θέση του τερματοφύλακα, ξεκινώντας από την ομάδα της Καβάλας, ενώ ακολούθησαν Ακράτητος, Νέστος Χρυσούπολης, Ένωση Θράκης, Δόξα Γρατινης ,Πανθρακικός και Α. Ε. Πιερέων, η οποία ήταν ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρώτος της προπονητικής, όπως προαναφέραμε!

Νίκο Καραμπετάκη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας σε καλωσορίζει και σου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!